Help get this topic noticed by sharing it on Twitter, Facebook, or email.
I’m frustrated

Tags shoot off randomly in Revit MEP 2013

I have had this happen about 5 times throught out a project since June, and it happened again today. Most of the time it wasn't a big deal because it happened to just a couple tags, this time it did it to a family with a lot of items placed. I will move the tags all the same distance away from the device, and it will happen to a single family at a time. So far it has happened to 2 family types, that are very different from eachother. Any input would be appreciated.

Thanks,

Ben Misikin
1 person has
this problem
+1
Reply
  • Hi Ben,

    Thanks for posting your question to the Autodesk 360 Portal. We work with the Autodesk 360 Cloud based products here. Your question looks to be related to Revit MEP. You will have a better chance of getting some help with your question posting in the Revit Discussion Forums.

    http://forums.autodesk.com

    Then select your product.

    You can also check the Product Support WEB Site to see if there are any Technical Solutions posted that cover this.

    http://support.autodesk.com

    Then select your product and search the site.

    Hope this helps and thanks for posting your problem here. Hopefully you will be able to find a solution in the discussion groups.

    Bud Schroeder
    Autodesk Inc.
  • (some HTML allowed)
    How does this make you feel?
    Add Image
    I'm

    e.g. kidding, amused, unsure, silly indifferent, undecided, unconcerned sad, anxious, confused, frustrated happy, confident, thankful, excited